pelikokemukset

Pelaamiskokemukset

Paluu tämän wikin Nyt pelittää-etusivun sisällysluetteloon

Kerro oma kokemuksesi pelaamisesta, kiitos!

Pelittämisessä oli rento ja reilu tekemisen meininki. Rytmitys oli kohdillaan ja tekemistä riitti neljä tuntemattoman tiimiläisen kanssa kolmeksi tunniksi. Itseasiassa finalisointi jäi vähän kesken. Eri osaamiset nousivat hyvin pintaan. Osa keskittyi sisältöön, osa ideointiin ja osa teknologiseen ratkaisuun kuten QR-koodit. Ensimmäinen pelikerta oli hämmentävä niin monen uuden muuttujan kanssa (ohjeet, säännöt, juonenkäännökset, tulkinnat, tarinallistava purku). Nyt osaisi edetä ja pelittää huomattavasti järkevämmin. Varsinkin kuin näki muiden tiimien prosessointitapoja. Jäin pohtimaan sitä kuinka realistisesti/ideavapaasti olisi kannattanut työstää ja miten tämä soveltuu paikalliskehittämiseen tai lasten kanssa ideointiin. Pelaamisen nälkä jäi päälle, elämys oli vahva ja odotan mielenkiinnolla virikepakettia. Vesa Ilola, ikuinen kehittäjä, OuluBlogikirjoitukset

Mauri Laakson Meillä on leikki kesken blogissa 18.4.2012 Nyt pelittää -blogikirjoitus sisältäen pelikutsun.
Tero Toivasen Teromakoteron blogissa 28.4.2012 ITK 2012 - Nyt pelittää mobiilisti tviitaten -blogikirjoitus sisältäen sekä pelinrakentamis- että pelaamiskokemuksia.
Mauri Laakson Pelipeda Ningissä 22.4.2012 Nyt Pelitti Hämeenlinnan ITK-päivillä! (Soon in English!) -blogikirjoitus sisältäen sekä pelinrakentamis- että pelaamiskokemuksia.
Eija Kallialan Kulttuuri- ja ict-tekoja -blogissa 20.4.2012 Avoimet tilat ja oppimispelit -blogikirjoitus sisältää pelaamiskokemuksia.
Pauliina Mäkelän Oppimassa-blogissa 1.6.2012 Nyt pelittää! blogikirjoitus sisältäen sekä pelinrakentamis- että pelaamiskokemuksia.